ponad podłogą płynę
wrakiem minionych pragnień
dotykam strachu
ponad snem płynę
w Tobie szukając uczucia
nadaję mu autentyczności
ponad światem staję
tęsknotą upojnych nocy
odrzucam świadome wybory
daleko na linii naszych
spojrzeń niewiadoma
ramionami kochanka
odrzucam pustkę analityka