złośnico

s_p_

nie takie kwiatki
rysowałem w listach
całkiem odjechanych
czy odklejonych
od norm
którymi się obwarowłaś
uniosłaś się ambicją
teraz cierpisz katusze
odurzona zapachem papieru
podłożonego pod kubek z kawą
która czekała
bo ty znów sobie poszłaś
do fryzjera

s_p_
s_p_
Wiersz · 14 grudnia 2009
anonim