Literatura

złośnico (wiersz)

s_p_

nie takie kwiatki
rysowałem w listach
całkiem odjechanych
czy odklejonych
od norm
którymi się obwarowłaś
uniosłaś się ambicją
teraz cierpisz katusze
odurzona zapachem papieru
podłożonego pod kubek z kawą
która czekała
bo ty znów sobie poszłaś
do fryzjera


słaby 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Kasia     Czyżewska
Kasia Czyżewska 14 grudnia 2009, 13:01
nie wiem jak innym - mnie taka forma jakoś nie bierze. a dobre przerzutnie mogłyby tekst ponieść.
Dominika Ciechanowicz
Dominika Ciechanowicz 16 grudnia 2009, 21:55
do mnie też niezbyt to trafia, choć ten fryzjer na końcu mnie rozbawił
s_p_ 18 grudnia 2009, 15:14
rozbawił? ;) najlepszy komplement jaki przyszło mi ostatnio usłyszeć;P dzieki
Dominika Ciechanowicz
Dominika Ciechanowicz 19 grudnia 2009, 18:55
ależ proszę:)
przysłano: 14 grudnia 2009 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca