kumulacja

Kuba Nowakowski

przebiśniegi w grudniu to znak

że stąpam już po przyszłym byciu

tylko kim tylko z kim

tylko jaki będzie koniec

 

a może nie nadejdzie

nosa nie wystawi zza krawędzi szczęścia

naszej mody na sukces

 

grudzień

dzieci w czapkach dla dorosłych

zadzierają głowy by widzieć

biusty by błyszczeć

i z losem

 

żeby nie przegrać

 

 

Kuba Nowakowski
Kuba Nowakowski
Wiersz · 20 grudnia 2009
anonim