gdyby ewa przez jakiś nieuchwytny czas
zastanowiła się nad jabłkiem
adama
okrzyknięto by szczęściarzem
a jej nie wypadłby ząb
mądrości nigdy za wiele
"pewna jest jedynie niepewność" mówią
a priori?!
kichając zamykasz oczy
spróbuj nie zamknąć
bawię się z centurią
nieprzewidywalnością i klockami lego
czy nostradamus był szaleńcem?
Tomaszu- skromnie mówiąc mi też się podoba :))
Pozdrawiam:)
spróbuj nie zamykać
kichających oczu-tak mi się skojarzyło...
w sumie z ogromną prezyjemnością ...
:)) pozdrawiam serdecznie;)!