Bardzo dziękuję za ocenienie mego tekstu "horyzont nieskończoności" jako przeciętny. Cóż, bije się w piersi, ale co ja, nędzny robak, mam do przekazania w zestawieniu z Twoimi dziełami? Nic! Jesteś po prostu genialny. "Powiedzieć beznadzieja, to właściwie jakby cię pochwalić, pukasz w dno od spodu..."