Literatura

* belly dance w cairo * (wiersz)

zar444

 

dziewczyna 

tanczy na stole

jak kot miedzy kieliszkami

bez potracenia 

przemyka posrod winogron 

rozrzuconych na stol

zadne jest nie zgniecione

kazde mozesz jesc

dziewczyna

wklada ci  grona do ust

na przegubach wibruja kastaniety

muzyka mahometa 

podnosi cie do najwyzszych

poziomow piekla

dziewczyna tanczy na stole

masz 13 lat znowu

przyklejony do krzesla na klasowej zabawie

dziewczyna tanczy na twojej rece

nie czujesz jej ciezaru

ale kazde drzenie jej szyi 

przy narkotycznyn

belly dance 

na stole biesiadnym

arabskich przyjaciol w Cairo

 

Luxor 1997 by: ****** *******

nothing reserved

all is Your

salam alekuam



fatalny 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Tomasz Smogór
Tomasz Smogór 6 stycznia 2010, 12:19
przydałyby się polskie znaki


- rozrzuconych na stole
- żadne nie jest zgniecione
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd 9 stycznia 2010, 11:29
nieprzemyślane(moim zdaniem) inwersje
żadne ne jest zgniecione każde możesz jeść-małso maślane
skoro tańczy na stole i przemyka miedzy winnymi gronami to jasne że rorzucono je na stole więc 6 wers jakby niepotrzebny
całość jak na mój gust przegadana względem treści
to samo podać w miniaturze a może być wiersz:)
Dominika Ciechanowicz
Dominika Ciechanowicz 11 stycznia 2010, 19:50
literówlki i brak polskich znaków jakoś nie sprzyjają lekturze.
przysłano: 6 stycznia 2010 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca