Kulawe tango

ingrid_broxx

Bębnię palcami wzdłuż twojego prawego ucha
 

prawym – więcej słyszysz

 

lewemu  więcej powiem

 

Palcami mało użytecznych

 

dłoni

 

wybijam chmurne rytmy i melodie

 

do niczyich taktów

 

Za ścianą

(postawiłeś ją kilka miesięcy temu by móc izolować swoje ciało od mojego)

 

krople wody

 

kapiące z dziurawego dachu

 

tańczą kulawe tango

 

do niczyich taktów

ingrid_broxx
ingrid_broxx
Wiersz · 9 stycznia 2010
anonim
  • anhelus
    porusza, przenosi wiele emocji...

    · Zgłoś · 14 lat
  • Kasia     Czyżewska
    ciekawy pomysł. erotyka i siła tanga. walka. męska. zapis sprawdzany na różne sposoby?

    · Zgłoś · 14 lat
  • ingrid_broxx
    Dziękuję:) tak, wypróbowałam kilka sposobów zapisu, ten wydawał mi się najlepszy.

    · Zgłoś · 14 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Bardzo dobry ingrid, pozdrawiam ciepło.

    · Zgłoś · 14 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    dla mnie bdb, rusza.

    · Zgłoś · 14 lat