Rzecz bednarki

Sorteci

retor ze szpadą
szalenie kobiety

przez mężów - porządny
hołd dla lemiesza i
szaty attyckich kurtyzan

(przesłanki przesłanki
"rudzielec")

Oceń ten tekst
Sorteci
Sorteci
Wiersz · 10 stycznia 2010
anonim