Sierp i hołd

Sorteci

Wyłom w porządnym dobieraniu
kobiet porzuconych przez mężów.

Nie wyłamuj się
lecz drzwi familii Izajasza.

Uwaga! Miejsca siedzące tylko
do konsumpcji dań
z baru (PZPR).

Sorteci
Sorteci
Wiersz · 12 stycznia 2010
anonim
  • Justyna D. Barańska
    powiedzmy - linie rodzinną rozumiem, z polityczną już gorzej. takie pokazywanie wartości przez przeciwieństwo albo inaczej: przez absurdalność zmiany wartości. ale czy wartość taka jest jeszcze wartością?

    · Zgłoś · 14 lat
  • Sorteci
    Zawsze może być wartościowa. ;)

    · Zgłoś · 14 lat
  • Kasia     Czyżewska
    może ludzie ze Słońca lepiej widzą;) dla mnie protest o wydźwięku rewolucyjnym. miejsca siedzące zakładają, że nie ma posiedzeń - konsumpcji dań/pań skoro jest walka - wyłamanie. sierp symbol systemu - jak familii. hołd komu? dla mnie gra.

    · Zgłoś · 14 lat
  • Sorteci
    Dobre podejście, Kasiu (możemy na ty? Jak to się robi w internetowych społecznościach - wszyscy są na ty? :)).

    · Zgłoś · 14 lat
  • Dominika Ciechanowicz
    Aha! Zaczynam kumać. Nie wyłamuj się z systemu. A tu na przyklad rodzina jest systemem. Miejsca siedzące tylko dla tych, co akceptują status quo, jak członkowie partii.

    · Zgłoś · 14 lat
  • Kasia     Czyżewska
    nie wiem, jak się to robi w internecie :) ja ma w ogólności słabe pojęcie o więziach społecznych:) ale czuję pewną niezdrową przewagę. ja jestem bowiem w liczbie pojedyncza ale wy macie mnogie imię:) więc albo się konkretyzujecie projekcie albo ja jestem Katarzyną Anną Magdaleną:)

    · Zgłoś · 14 lat
  • Dominika Ciechanowicz
    I prawie sto lat macie, a oznak demencji nie widać. Mam babcię w tym wieku i dam głowę, że nie umiałaby się nawet zalogować.
    Pozazdrościć:)

    · Zgłoś · 14 lat
  • Kasia     Czyżewska
    :) a to przepiękna konkluzja Dominiko:)

    · Zgłoś · 14 lat
  • Sorteci
    Proszę mówić na nas Projekt, nie obrazimy się. Z uczuciem: Projekcik. W nerwach: Projekcie! (z akcentem na ostatnią sylabę) ;)
    96 lat - uznaliśmy zgodnie, że będzie to rok rozpoczęcia się Pierwszej Awangardy w Europie. Pomysł sumy naszych lat w trójkę upadł, gdyż wstydzimy podawać się tak intymne informacje ;).

    · Zgłoś · 14 lat