Fatalny - a) kompletnie nie rozumiem tego wiersza.
b) jestem przekonany, że to grafomania.
c) nie lubię kolesia.
Słaby - a) wydaje mi się, że nie rozumiem tego wiersza.
b) jestem prawie pewny, że to grafomania.
c) nie lubię kolesia, ale nie napisał najgorzej.
Przeciętny - nie rozumiem wiersza. Nie rozumiem żadnej poezji.
Niczego sobie - dalej nie rozumiem wiersza, ale wygląda tak, jakby miał sens.
Wartościowy - wydaje mi się, że zaczynam rozumieć.
Bardzo dobry - a) rozumiem!
b) to mój kumpel, na pewno wie, co robi.
c) wiersz został mi wytłumaczony po znajomości na gg. I ma sens.
Wyśmienity - a) nie rozumiem, bo jest dużo trudnych słów, a to oznacza, że napisał to ktoś, kto wie, jaki jest tego sens. Poza tym to miły i popularny wierszopis.
b) zwyczajowo daje się tej osobie wyśmienity albo bdb.
c) autor jest opiekunem i/lub moim kumplem.
I niekonsekwentne. Namachane w wyrazie frustracji. Tak to wygląda.
Wolę zakładać wersję optymistyczną. Hurawersję.
Pozostaję w oczekiwaniu na wiersz.
a mnie to rozbawiło
i za pomysł
w sumie coś w tym jest
BDB (zostanę przyjęta do grona kumpli? :P)
Oczywiście zaliczamy to tylko do figlików wynikłych z obserwacji społecznościowych. ;) Przy czym zaprzeczamy, iżby miało to być ciosem w czyjąkolwiek potylicę. My są proste chłopaki, nad którymi magisterka ciąży i powyższy tekst był chwilą relaksu wyniesioną z lektury tekstów umieszczanych na tym skądinąd zacnym portalu. :)
Pozdrawiamy!