Unosić się
I patrzeć w dół
Z uśmiecem
I ironią
Sprawiać
Dokonywac
Tworzyć
Płakać gorzko
I cieszyć się
Tym co jest
Żyć
I być
Na zawsze
Bóg
Jacek Pietrzyk
Jacek Pietrzyk
Wiersz
·
18 stycznia 2010
-
Marcin SierszyńskiUlotne. Nic nowego autor nam nie powiedział, ani starych nawet prawd nie podał w przekonującej wersyi.
-
Justyna D. Barańskaniewątpliwie jest to piękna idea, może poza tym wywyższaniem się, jednak sposób jej przedstawienia nie jest w żadnym stopniu interesujący.
-
Dominika CiechanowiczJak wyżej.
-
Anonimowy UżytkownikStaram się zawsze znaleźć coś pozytywnego w tekście. Nie obraź się, ale w powyższym urzekło mnie tylko "uśmiecenie", a i to raczej niezamierzone. :)