miasta są jak z waty i ten dziwnie pachnący dym
za rogiem kręci się w kółko i delikatnie
opada
miłość jest niesamowita.
miasta są jak z waty i ten dziwnie pachnący dym
za rogiem kręci się w kółko i delikatnie
opada
miłość jest niesamowita.