Wkradło się do głowy Nic,
wymazało wszystko.
Kazało
schować,
zachować,
wychować,
skonsumować.
Nic nie zastawiło nic.
Nic się niczym podzieliło.
Nic nie zostało.
NIC!
Wkradło się do głowy Nic,
wymazało wszystko.
Kazało
schować,
zachować,
wychować,
skonsumować.
Nic nie zastawiło nic.
Nic się niczym podzieliło.
Nic nie zostało.
NIC!
Temat jest "obszerny".
Choćby piosenka: "Będę robić nic".
Jeśli główny wątek (np. miłość) nie może powtarzać się
w paru dziełach, po świecie chodzi parę milionów Kalek :-)
Dziękuję za szczere opinie!