naklejeni na okładkę
elektroneuronowego świata
wydłubują z nosa resztki anarchii
psikus T9
nacjonalizm wysłany sms'em
początkiem rewolucji
bez szans odwrotu
ukryci w miejskim zoo
w święcie powitania nowej zdobyczy
znamy cel
ktoś powiedzial coś o wolności
tej z wikipedii
opadły mi ręce
Zastanaia mnie jeszcze, dlaczego w pierwszej strofie są oni - wydłubują, a w trzeciej już my - znamy?