Gdy zatęsknię za...

Kress_Ka

Gdy zatęsknię kiedyś za bólem
zwrócę się do ciebie
gdy zatęsknię kiedyś za przyjaźnią
obrócę się w tłumie
Gdy zatęsknię kiedyś za szczerością
poszukam jej u siebie
Gdy zatęsknię kiedyś za miłością
odejdę od ciebie
Kress_Ka
Kress_Ka
Wiersz · 11 stycznia 2001
anonim
  • nF
    ostatni wers, genialny. Wcześniejsze to średnie wypełnienie.

    · Zgłoś · 21 lat