Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Ichiae Lucsav
Prymitywa umysł, czyli fuzja
Prymitywa umysł, czyli fuzja
Ichiae Lucsav
Hi hi
Upadły anioł
Liże podeszwy moich butów
Ha ha
Bóg w piekle mieszka
Szóstki stawia
Cisza
Idą karabinierzy
Strzelać będą
Padnij!
Lubię
Ichiae Lucsav
Wiersz · 11 stycznia 2001
×
Zgłoś obraźliwe treści