Prymitywa umysł, czyli fuzja

Ichiae Lucsav

Hi hi
Upadły anioł
Liże podeszwy moich butów

Ha ha
Bóg w piekle mieszka
Szóstki stawia

Cisza
Idą karabinierzy
Strzelać będą

Padnij!
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 7 głosów
Ichiae Lucsav
Ichiae Lucsav
Wiersz · 11 stycznia 2001
anonim