z samotności świata
pustkę wyssało twoje istnienie
tunelem hermetycznym myśl prowadzi
światło coraz śmielej
do miejsca z którego się nie wraca
ponad światem
gdzieś ponad wysokości miarą
istnienia dwa cieniem splata
pustka chowana w rękach z tyłu
lecz ona była i trwać będzie
w umysł wpisana przez filozofów przeklęta
czasem tylko zmienia właściciela
lotem bumerangu wraca
BDB i wrócę jeszcze:)
Havde : oczywiście literówka sie zakradła...już poprawiam..dzięki za odwiedziny pzdr :)