Jestem gwiazdą
Cieszę się triumfem z wysokości
Patrzysz na mnie i myślisz-
- jak dobrze, że jestem tu, nie tam
Mam władzę
o tak, jaką mam władzę-
nie jesteś mną, jaka ulga
och, kamień z serca
Jak dobrze
że przestrzeń znajduje czas
dla takich gwiazd
bo kiedyś-
-kiedy- nie wiem
Powiesz z triumfem
z wysokości
Była gwiazdą