Dwór eunuchów nie akceptuje tłoku,
w salonach towarzyskich aprobuje łatwe
zabiegi. Łaźnie oligarchów żyją apartheidem.
Udajemy radość. Amplifikacje niższych układów.
Zmartwychwstańcy
Sorteci
Sorteci
Wiersz
·
4 lutego 2010
-
Anonimowy Użytkownikniezłe.
-
Justyna D. Barańskajako że ni w gruchę, ni w pietruchę sensu pojąć nie mogę, to nie oceniam.
-
Anonimowy Użytkownikjo tyż mało kumam i z tej racji jest dla mnie wartościowy, choć może to brzmi przewrotnie, albo w drugą stronę - asekurancko, właściwie trochę jak z powyższym tekstem - mało kumam, ale odnoszę wrażenie, że teksty "projektu..." mnie odprężają(nawet jeśli to sprzeczne z intencjami autorów), cha, więc jezdym na yes.
-
Dominika CiechanowiczZnowu nie wiem, gdzie jestem, panowie. Wy tą swoją najcięższą bronią to tak chyba na oślep trochę? Zamknęli się w czołgu i uciekli odbiorcy. Odbiorca nie ma żadnych szans.
-
Kasia Czyżewskaodwołanie do zakonu w kontekście grupy eunuchów trzymających władzę? układy i zabiegi. amplifikacją ma być już sam eunuch?
-
Kasia Czyżewskajuhu... Projekcje...?
-
SorteciNie możemy edytować tekstu :-(
-
SorteciAlarm odwołany ;-)
-
Kasia Czyżewskaja nie wiem, czy dobrze myślę ale myślę nad tym tekstem.
-
bornzakochałem się!!