Za trzy lata koniec świata

guwno

 

Proszę znowu stare pożółkłe śmieci 

sąsiadki-babsztyle co chcą wiedzieć

czy udało mi się nie spłodzić
czegokolwiek nie popierdolić pracy

a ja to zrobiłem i jak na złość ludzie przestali
gubić pieniądze rzucili palenie

 

nawet nie wracam nawet nie mam 
za co nawet pociągnąć

za trzy lata ćwierćwiecze
nawet nie przeczę
 

guwno
guwno
Wiersz · 5 lutego 2010
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    ...nawet nie przeczę.;)fajnie z tytułem się splata.pozdrafki

    · Zgłoś · 14 lat
  • Dominika Ciechanowicz
    Przedostatni dwuwers z tym powtarzającym się "nawet" - niezłe. Panika.
    Nie wiem, czy jestem przekonana do tego rymu na końcu. Ale trochę jestem. Bo Ty się śmiejesz tym rymem.

    · Zgłoś · 14 lat