jeden próżny krzyk
pełen nienawiści
drąży moje serce
mózg
siłą niekorzyści swego smrodu
.....................
doznałem zawodu
........................
boskość mego świata
zatrzęsła się w posadach
każda Twa drgająca warga
zabrała mi radości bagaż
.............................
choć słodki
nie dla mnie
naiwnej trzpiotki
męskiej wywłoki
pieska
co merda i się cieszy
............................
pozwól mi się
zawiesić.....
:)