Literatura

Impresja (wiersz)

Goosfrabba

czasem uciekam z banału świata

tworzę kwadraty do skakania

kredą białą jak sen

most przeczekania

 

znikam na moment w rogu duszy

w lśniącej pościeli przymykam oczy

cicho mruczę jak cień

szept zakochania


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Marcin Sierszyński
Marcin Sierszyński 7 lutego 2010, 14:52
Tak. To znaczy, nie. Po pierwszym wersie wiedziałem, jak to się skończy. W takim sensie tak.
Kasia     Czyżewska
Kasia Czyżewska 9 lutego 2010, 09:21
niezmiernie podoba mi się pomysł - gry w klasy o ile nie mylę i róg duszy... ale... rymy i forma niestety kładą dla mnie tekst. również pointa pozostawia dużo do życzenia. myślę, że myśl warto przepracować.czekam na kolejny.
przysłano: 6 lutego 2010 (historia)

Inne teksty autora

Wspomnienie
Goosfrabba
w krótkiej partii
Goosfrabba
Piętro wyżej
Goosfrabba
Migawki
Goosfrabba
Przedwiośnie
Goosfrabba
NIEPOKÓJ
Goosfrabba
Grudzień Mamo
Goosfrabba
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca