Nie jest dobrze przyszła
wczoraj z samego rana
nie pytając o obecność
Przyszła polizała
głośno chrząknęła i poszła
Domownicy wyskoczyli
balkonami dozorca rano
pozbiera z trawnika części
pofałdowanych ze strachu
podniecenia i zmoczonych
pozwija języki
splunie
A te wielkie litery to mają jakąś funkcję, bo nie kumam?
Szorstki jest ten wiesz. Niezły w tej szorstkości.