wszystkie drogi prowadzą do ciebie
niezwykle trudna jak się okazało lekcja topografii
gdziekolwiek nie pójdę
trafiam
i tak kręce się wokół twojego serca
pisała w listach
i było to smutne
bo było nieskończone
when I lose
Kasia Czyżewska
Kasia Czyżewska
Wiersz
·
12 lutego 2010
"i było to smutne
bo było nieskończone"