co to pytasz głowę
kładąc laurem
to dzieci
z kobietami przed tobą których już nie
chcę nawet pamięci
o nich układamy w szafie
zbiorowy mej przeszłości pochówek bez szans
na ekshumację
przed amnestią amnezji starczej
pax romana porzucenie
wspomnień w imię legendy
świetlanej przyszłości
wspólnej historii vae
victis