istnieją sprawy - ciężko zrozumieć
że chowam się za ich plecami
życie którego nigdy nie pokażę
wspomnienia niepoukładane
rozsypane na liniach dłoni
pokryte kurzem
zamykam czas w ciemnym pudełku
czekoladki wszystkie zjadłem sam
nic specjalnego
bez większego zaskoczenia
kolejny raz czuję się oszukany
te wszystkie rzeczy które
kłamią o tobie - polałem dziś benzyną
myślałem że twój zapach wznieci pożar
znowu się myliłem nic nie było
teraz z głupią miną leżę w całym tym brudzie
jako król drwin otwieram pudełko zapałek
Born - chyba masz rację, zwłaszcza z tym syfem, ale póki co mam pustkę w głowie....pzdr
"wszaystkie rzeczy"?
Dominkio, Kasiu - co racja, to racja...zaraz wprowadzę zminany.
Dzięki za ocenki i komnetarze.pzdr