polny erotyk

modliszqa

no nie dzwoń już do mnie
i nie martw się więcej
nikomu nie powiem
o tamtej sukience
i o tym że w szale
mi rajtki stargałeś
i zdarłeś majciochy
no co ty

nikomu nie wspomnę
żeś tak mną tarmosił
że włos nam się zjeżył
jak owsiane kłosy
a ziemia jęczała
i piekło zawyło
co było minęło
wraz z kiłą

modliszqa
modliszqa
Wiersz · 3 marca 2010
anonim
  • Justyna D. Barańska
    haha... wiersz jak popędy, pociąg, który zatrzymał się na stacji libido ;)
    witaj ponownie modliszko


    [czerwona oranżada]

    · Zgłoś · 14 lat
  • Kuba Nowakowski
    w skrócie:

    brałem siłą
    mą miłą
    skończyło się kiłą

    Dobre, dobre.....

    · Zgłoś · 14 lat
  • Marta
    fajny , rytmiczny, sylabiczny wiersz, uśmiałam się ... taki wierszyk chyba nie może byc wartościowy ? wie tylko bardzo dobry, i ten tytuł też

    · Zgłoś · 14 lat
  • Dominika Ciechanowicz

    · Zgłoś · 14 lat
  • ew
    świetnie. lekko, zwyczajnie i z takim przytupem przy tym "no co Ty "

    właściwie to trochę Kaczmarski Ci wyszedł:

    - Pójdź, najdroższa, na kolano -
    Prawię frazą wyszukaną -
    Nastał czas miłosnej kośby!
    - Coś ty! - Ona na to - Coś ty!

    - sama nie wiem , czy Tobie nie lepiej wyszło:)

    · Zgłoś · 14 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    złej miłości od stuleci
    całe stosy w koło ploną
    jemu zawsze jakoś leci
    ale w ciąży chodzi łono

    · Zgłoś · 14 lat
  • modliszqa
    dzięki :)

    · Zgłoś · 14 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Zabrnelam do Ciebie....i ? nie zaluje! swietny tekst! :))

    · Zgłoś · 14 lat