inna

Figa

utuliłam cię do snu

tak symetrycznie idealnie

złożyłam twoje dłonie

w paciorki sumienia wpleciony

 

śniłeś o gorących ustach

pachnących rankiem włosach anioła

ukrzyżowałeś za swoim domem

to nie byłam ja

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 3 głosy
Figa
Figa
Wiersz · 7 marca 2010
anonim