Literatura

Miłość (wiersz)

Nati

Jest jak robak, 

zjada od środka.

Jest jak wiatr,

ciągle brnie do przodu.

 
Jest jak hula-hop,

ciągle się kręci.

Jest jak kula,

toczy się i toczy.

Jest jak hamak,

wolna ale wspaniala.

Jest jak człowiek,

zmienna lub stała.

Miłość - jedno słowo tyle znaczeń.


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Marcin Sierszyński
Marcin Sierszyński 11 marca 2010, 19:19
Hula hop. :D
Kasia     Czyżewska
Kasia Czyżewska 13 marca 2010, 14:41
racja racja. teraz proszę na temat tych spostrzeżeń napisać wiersz. uważając na powtórzenia, zapis i unikając prawd tak bolesnych, jak ta w poincie.
Kamciok:] 14 marca 2010, 19:41
Boskie to jest ;]
przysłano: 9 marca 2010 (historia)

Inne teksty autora

Pustka
Nati

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca