O relacjach między błędem a doskonałością

Ichiae Lucsav

Niedokładność aperfekcja kropki kreski
Złośliwość nieregularność myśli słowa
Szeregowość kolumniactwo czynu wiersza
Niewrażliwość krótkowzroczność świata świata
Półświat ćwierćświat ćwierćpoezja
I cukrowa

Bo ja z Ciebie się składam, Melisso
Ty jesteś empatią, senną nicią
I już czuję tą przedziwną integrację
Kropki z kreską słowa z myślą wiersza z czynem
Błąd wczorajszy łamie formę w dniu jutrzejszym
Półświat ćwierćświat ćwierćpoezja
Się kłaniają.
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 3 głosy
Ichiae Lucsav
Ichiae Lucsav
Wiersz · 13 stycznia 2001
anonim