Kurwa ninie

Sorteci

 

Jeło batysz ny,

Kunie remcy wscy

przemi biedro gligę

 

Chuży jodzi wi

Skoń z tymczmy

murzy małństwem żeńszeń stwem

 

Nie a dora breby

Rupro muństy skietutki

Kunam tasdu wpę

Sorteci
Sorteci
Wiersz · 11 marca 2010
anonim
  • Justyna D. Barańska
    doktor Caligari! :D

    · Zgłoś · 14 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    czas by dorosnąć ...

    · Zgłoś · 14 lat
  • Sorteci
    Trzymamy za Pana kciuki :-)

    · Zgłoś · 14 lat
  • Sorteci
    Albo Pańskie?

    · Zgłoś · 14 lat
  • Sorteci
    A gdzie Łotysz? Łotysz przebiegł nam drogę, Łotysz, Łotysz! :-)

    · Zgłoś · 14 lat
  • Dominika Ciechanowicz
    A! Jebany Łotysz!
    A tytuł może "ku nirwanie"?

    · Zgłoś · 14 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    za kombinację, za absurd - moja bdb łecyna. I wielkie dzięki Domce za ułatwienie sprawy, bo zacząłem sobie rozpisywać i po dwóch wersach patrzę, a tu już łatwizna, bo ktoś odrobił zadanie za mnie.

    · Zgłoś · 14 lat
  • born
    były lepsze, ale miło pogrzebać w słowach - szkoda, że wyszła z tego tania jatka.

    · Zgłoś · 14 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    za mnie nikt nie musi niczego trzymać...
    przykro jednak w dziale poezji czytać takowe... nie wiadomo co...

    czy by poezją było wystarczy nabluzgać i poprzestawiać zgłoski?
    pewnie schyliłbym głowy gdyby nowo powstałe słowa takowymi były ...
    a tutaj nie widzę ni kunsztu ni wysiłku
    przykro mi:(

    · Zgłoś · 14 lat
  • Kasia     Czyżewska

    · Zgłoś · 14 lat
Usunięto 1 komentarz
Wszystkie komentarze