Sosnowski co wieczór uprawia kult
jednostki Nazywają go Cargo
Żyje na kredyt
i
ma na to czas
Sosnowski makes book up
Sorteci
Sorteci
Wiersz
·
12 marca 2010
-
Tomasz Smogórhehe
-
RitaŻyje na kredyt i ma na to czas -:))
-
Anonimowy UżytkownikDość ciekawe, może dla tego że "okołokultowe";-). Pozdrawiam
-
Dominika Ciechanowiczpodejrzanie interesujące
-
FatalkaSkandal! A co na to doktor charivari?
-
SorteciZaraz się go zapytamy :-) Widzimy Rothko na avatarze i cieszy nas ów widok :-)