Literatura

Piękna jest miłość, (wiersz)

wrona

Piękna jest miłość,
lecz znika jak mgła,
przyjaźń piękniejsza
bo wiecznie trwa


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Kasia     Czyżewska
Kasia Czyżewska 13 marca 2010, 14:16
prawda. święta. a teraz proszę napisać o niej coś nowego.
oli 13 marca 2010, 18:47
Nowego, koniecznie! I swojego, bo to już czytałam i słyszałam wiele razy... ;]
To wygląda trochę tak jakbyś tu ''Lokomotywę'' przepisała. ;]
Dominika Ciechanowicz
Dominika Ciechanowicz 14 marca 2010, 15:04
Ja też już to gdzieś widziałam. Własne teksty proszę wklejać!
przysłano: 13 marca 2010 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca