skoki na cztery łapy
z trzeciego piętra
w nawiasy
zamykały się wczoraj
dzisiaj spacery
po zrysowanych
okularach duszy
w letnie ogniska
łamała gałęzie
a teraz kości
niezdrowo
samotność odgrzewana
w mikrofalówce
dopóki wystarczy prądu