***

Krystian T.

bywasz tu często
oglądasz twarz mazgaja
nieudacznika

rozczarowałeś się mną
czytając od deski do deski

swoimi światami
ściągasz klapki z błędnych oczu
prostujesz moje kocie drogi

a moja koleżanka
nie chce zwłok anioła

Krystian T.
Krystian T.
Wiersz · 17 marca 2010
anonim
  • kasandra
    Oj, dziwnie mi to bliskie...

    · Zgłoś · 14 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    No coś jest w tym piórze - póki co bledsze od świtu, ale...

    "bywać" można - gdzieś, kiedyś raczej rzadko, a nie często

    mazgaj raczej jest nieudacznikiem wyrazy na granicy tautologii

    dobrze byłoby stosować tytuły - przemyśalne oczywiście...................bo tekst bez tytułu nawet do dowolnej interpretacji jest tylko gadaniem......................z którym można począc wszystko...

    a kończący dystych to taki trochę od śmigła - "macie i cieszcie się"

    · Zgłoś · 14 lat
  • Dominika Ciechanowicz
    Całkiem to niezłe jest. końcówka najbardziej, bo lekko zaskakuje.

    · Zgłoś · 14 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    ...moja koleżanka nie chce zwłok anioła! dobre to, to, pozdrawiam.

    · Zgłoś · 14 lat