EP 'Share sake'

Sorteci

Tytuł? "Pułapka na myszy". To taka królowa. Nie chcę z nią mówić. Chodź ze mną, gdy się królowa prosi do swej komnaty na rozmowę. Obstawia przy swoim, nic w tym dziwnego. Czarna magia nocy i jeżeli słowa są oddechem, oddech to dobrze: wyrzuć precz gorszą połowę i zacznij nowe. Jest nim - nie wątpię - śmierć ojca i że to nieszczęście. Odebrałem, a także inni, lepiej ode mnie znający się dla tak licznej armii - doskonałą sztukę. Nie wiem. Czy to król? W tym duchu, z dodatkiem wszystkich zawijasów, odwrócił się i, nie patrząc przed, wierzga.

Oceń ten tekst
Sorteci
Sorteci
Wiersz · 19 marca 2010
anonim
  • Sorteci
    Tytuł to anagram :-)

    · Zgłoś · 14 lat temu
  • Dominika Ciechanowicz
    Hm. W tytule jest EP, bo tak jak album EP jest za długi na singiel a za któtki na LP, tak ten tekst jest zbyt prozatorski na poezję a na prozę za krótki? Tak sobie gdybam, reszty tytułu nie kminiąc. mimo starań i dobrych chęci.

    · Zgłoś · 14 lat temu
  • Sorteci
    Proza poetycka ;-)

    · Zgłoś · 14 lat temu