Naiwni kłamcy
Odnalezieni
Na dnie nieba.
W kącie, gdzie Bóg
zagląda od święta.
Wyczerpani nadzieją
syntetycznego zbawienia.
Siedem razy powtórzyłeś
Jaki jesteś.
Siedem razy potwierdziłam.
Utopijni,
Zbłąkani,
Szczęśliwi.
.
Romanowa
Romanowa
Wiersz
·
22 marca 2010
-
Kasia Czyżewskazapis nie przekonuje. pomysł bardziej. proponuję do pracy nad formą.
-
Dominika CiechanowiczMnie też zapis się nie podoba. Bo się robi coś na kształt listy zakupów.