Komentarz do niczego

Sorteci

Rano wyskakujesz, Agnieszko, z marynarki,
ale masz problem z gimnastykowaniem się.

 

Już wymyślił, że będzie tańczył sambę.
"Potrzymaj!"
"Ale w czwartek..."
To się minęliście, chłopie.

 

Coś musi być, jakaś równowaga.
Na komendzie wstrzymać zapisy planu ludzi.
Coś mi przerwało, ale mów, mów.

Sorteci
Sorteci
Wiersz · 22 marca 2010
anonim
  • Kasia     Czyżewska
    gra coś przy czytaniu. na końcu już nie gra. zawsze można powiedzieć - wymaga dobrego słuchu. strategia. co nie zmienia faktu, że ...co? tytuł ma usprawiedliwić wszystko i nic?

    · Zgłoś · 14 lat
  • Sorteci
    Tylko pisanie wymaga dobrego słuchu :-)

    · Zgłoś · 14 lat