przyjaciel jakuba

Sorteci

to co sam jehowa
przynosi także hodowla innych gatunków
żeby okazać miłość eksperci proponują szereg

 

metod radzenia sobie ze stromym zboczem
nagle przyjaciel perła najwyższej jakości odznaczająca
się kolorem i fakturą chrząszcza

 

techniką rozpylania inżynierowie przebywają
w polu w obu koreach był wtedy tylko
artysta cierpliwie dobierający właściwe

 

strony internetowe z nieprzyzwoitymi treściami
czy nie chciałbyś o tym wiedzieć?

Sorteci
Sorteci
Wiersz · 24 marca 2010
anonim