jesteś niewidoczny
krnąbrny choć z lekkim powiewem
fałszywej prywatności
i znów patrzysz poprzez
liczby wyświetleń
wyszukujesz braki
niedomówienia starszych
pustka w uszach
i burczący żądzą krwi brzuch
tak Cię opisano
to była krótka i nużąca notka
pogarda myślących…
Pozdrawiam ;)
Chodziło mi o słowo "braków" - żebyś zmienił na "braki".