opieka paliatywna

nF

 

nie ma prędkości która zagłuszy
pachnąca łąka wysoko ręce
ki my żyjemy zawsze zdążymy
człowiek istota myśli opieka

a pod stopami lekkie mrowienie
kto pierwszy złapie dobiegnie pierwszy
czterej pancerni po wio senny deszcz
powrócimy wierni na niebie chmury

wilgoć w powietrzu ta twarz przetarta
odbija oczy okula dła dła
przecież musisz jeść ludzie jedzą ą
otwarte okno uciekniesz szybciej

łatwiej wylecisz słońce spojrzało
po twarzy plecie pamiętasz zapa
przecież nie chcesz um powiedz nie chcesz um
jeszcze śpisz śpisz śpisz śpisz śpisz śpisz?

nF
nF
Wiersz · 28 marca 2010
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Ładnie grasz słowem.
    Pozytywnie.

    · Zgłoś · 14 lat
  • Kasia     Czyżewska
    nie skomentuję. cieszę się, że przeczytałam.

    · Zgłoś · 14 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    nie jestem pewien czy czasem ten lingwizm nie zaciemnia tekstu.

    · Zgłoś · 14 lat