zobacz
ich świat
łąki porośnięte zbożem
co dzień ścinają z nich nasze głowy boże
popatrz
tam jest ich świat
pola maków w głowach
ktoś znów was przeora w polach
ich świat
gdzie w głowach macie kraj
nikt tam swych prezydentów nie zabija
nie wołaj
patrz
ich świat
pomachaj im
z chmury
ześlij im nadzieję
ten świat
pola porośnięte zbożem
(ryż makaron konopie owies maki)
orali nasze głowy boże
chodzili wyciętymi szlakami z koszem
zobacz to tu
nasz świat
pola maków i łąki zbóż
dziś znów ktoś orze święte zboże
popatrz
to ich świat
ten nasz świat
świat
świat
ten świat