Tristan i Izolda

Ichiae Lucsav

Tata goni krowę
Mama ściga ufo
Synek obraca pomiędzy palcami
Biedotę, elitę, planetę i słowo
Wypowie wojnę dziewczynce
Co swą główkę niewinną obraca w Twą stronę
Prosi go o litość
On jednak miecz unosi
Powietrze rozcina
I ścina to zielone
Co dziś łączy Tristana z Izoldą
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 4 głosy
Ichiae Lucsav
Ichiae Lucsav
Wiersz · 15 stycznia 2001
anonim