Niwelatory

Sorteci

Słowem, do niwelatorów należą niestety te

konieczne kostyumy chrześcijaństwa. Dla subtelniejszych

niebezpieczeństw - ostatni stoicy! i ślijmy im z pomocą

my - "dobrzy Europejczycy" - antysemityzm.

 

Coś prawdziwem być winno. "Przyjście Boga".

Subtelniejsze od rozumu i smaku.

Sorteci
Sorteci
Wiersz · 1 kwietnia 2010
anonim