mazurek postrewolucyjny.

Tomasz Nikt

bez
sens
senność
bez
po
średnio
po
ścieli
ścianach
z bólu
gry
gryziesz
ściany
nie ma
muru
nie
marmuru
zmarłe tu
wszy
stko
to nic
te wszy
ten mur
ten ból
to ty
lko świat

***
utraćmy
zmysłysz?
muzyka ta
strofa
gra
tańcz

(mojej BMC)

Tomasz Nikt
Tomasz Nikt
Wiersz · 12 kwietnia 2010
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Forma wygląda trochę... jak paragon z kasy fiskalnej. Szerokie pole interpretacji, ale jednak trochę męczy.
    Wrócę tu jeszcze, żeby przetrawić treść.

    · Zgłoś · 14 lat
  • Adam "Przełojcan" Wostal
    Cześć. Dotarłem do połowy i zrezygnowałem.

    · Zgłoś · 14 lat
  • Rita
    inny zapis byłby milszy dla oka

    · Zgłoś · 14 lat
  • Dominika Ciechanowicz

    · Zgłoś · 14 lat
  • Ir
    Dla mnie, to takie pozowanie na oryginalność. ...na siłę.

    · Zgłoś · 14 lat
  • Tomasz Nikt
    co kto lubi i co kto rozumie.
    nie widzę w tym silenia się na oryginalność, bo pierwszy nie jestem.

    · Zgłoś · 14 lat