*** (wybrałem ciebie)

Paweł Lang alias LEPiK

wybrałem ciebie
czarny kamień
biały kamień

wybrałem niepewność wolności
biały człowiek
czarny człowiek

ubrałem się w ciebie
czarny płaszcz
beżowa skóra

zapiąłem błyskawiczny zamek
uczuć
zapomniałem abstrakcję

pozostała rzeczywistość
kamień czarno-biały
Paweł Lang alias LEPiK
Paweł Lang alias LEPiK
Wiersz · 16 stycznia 2001
anonim