Bezkrólewie?

Tomasz Nikt

przez ten stan w którym kochasz się
we wszystkim w co wierzę
kaleczę etiudę rewolucyjną na różańcu twojej dłoni
modląc się o cud
jeszczekilkusekund
dość na dziś
z martwych powstał otrzepał się
pierdolnął drzwiami grobowca

Tomasz Nikt
Tomasz Nikt
Wiersz · 14 kwietnia 2010
anonim
  • Ir
    "kaleczę etiudę rewolucyjną na różańcu twojej dłoni
    modląc się o cud"

    To jest świetne !

    "dość na dziś
    z martwych powstał otrzepał się
    pierdolnął drzwiami grobowca"

    ....a to, jeszcze bardziej !

    ....jeszczekilkasekund..........z powodzeniem może być rozdzielnie.

    Serdecznie.................................

    · Zgłoś · 14 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    To sklejenie piątego wersu jest celowe i konieczne?

    · Zgłoś · 14 lat
  • Tomasz Nikt
    tak. bo to trzeba czytać bardzo szybko - zostało tylko kilka sekund.

    · Zgłoś · 14 lat
  • Krystian T.
    ciekawie tu ciekawie. za ir oprócz ostatniego.
    bdb
    pozdrawiam

    · Zgłoś · 14 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Tak właśnie myślałam, ale wygląda troszkę dziwnie. W każdym razie dałam BDB jeszcze zanim zapytałam i podtrzymuję to.

    · Zgłoś · 14 lat
  • Kasia     Czyżewska
    koniec zniechęca. a całość byłaby interesującym kadrem. myślałeś może nad podziałami?

    · Zgłoś · 14 lat