niedoobecność bosych rąk
po zasupłanej stronie medalu
oddaje cię w zimne nogi
pod którymi się nie chce palić
nawet niebo
lecz nie karm się strachem
wyciśnij komuś odcisk
a i ciebie przyłapią na chodzeniu
niedoobecność bosych rąk
Bardzo ciężko przebrnąć mi przez Twoje słowa.
Miłego.
ciekawie być porównanym do Wojaczka, co prawda nie czytam go, ale to chyba miłe.
dzięki i pozdrawiam